Mit tartalmaz a levél?

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

az utcát és a házszámot:

Azt mondja a Biblia: " Tudom, hol a lakhelyed" ( Jel,2,13) "Tudod,ha leülök,vagy ha felállok, messziről is észreveszed szándékomat. Szemmel tartod járásomat és pihenésemet... Minden oldalról körülfogtál."( Zsolt.139,2.3.5) Van e ennél pontosabb címzés? Nincs. Ez sokkal személyesebb, mint a legjobb leírás, mert nem a külső emberedet írja le, hanem a szíved.

nevedet:

A Biblia szerint a neved: Bűnös.( Róm.5,8) Bűnösként fogsz megítéltetni. Isten előtt az egész világ bűnössé lett( Róm,3,9-12). "Belülről, az ember szívéből származnak a gonosz gondolatok, paráznaságok, lopások, gyilkosságok, stb."(Márk 7,21) Lehetne még pontosabban megnevezni mindezt? Aligha! De ez a neved.

A bíró ítélete: vétkes  vagy!

Istennek ez a levele tehát ítélet? Igen. Rettenetes, de így van. Tud minden gonoszságról, amit elkövettél. Bűneid összessége miatt börtönbüntetésre ítélt. Isten börtönbüntetése a soha ki nem alvó tűz. Gondold csak meg egy pillanatra, milyen borzasztó lehet. Tudod, hogy megérdemelted? Aki azonban becsületesen bevallja: Elvesztem és vétkes vagyok Isten előtt, azzal Isten örömhírt közöl.

Kegyelem és szabadulás.

Annyi biztos,hogy Krisztust az emberek ölték meg, feszítették keresztre és gyilkolták meg. De míg Isten Fia a keresztfán függött, Isten büntetése volt rajta. Miért? Talán mert bűnös volt? Nem, ó nem. Ő mocsoktalan és tiszta volt. Miért hagyta el hát Isten? Miért kellett halálba mennie? Azért, hogy téged megmentsen. Isten minden bűnünket Őreá vetette. "Békességünk büntetése volt rajta". (Ézsaiás 53)

Több mint 1000 ígéret.

Isten levelének lényege ez:

1.) Bűnös vagy, ezért Isten el kell, hogy ítéljen.

2.) De az Isten szeretet(1Ján.4,8) Meg akarja bocsátani minden bűnödet.Ezt meg is teheti, mert egy valaki, az Ő Fia, az Úr Jézus magára vette a büntetést a bűnös helyett, és kifizette minden adósságát. Ezt mind azok helyett tette, akik vétkes voltukat Isten előtt beismerik,és hisznek abban,hogy a Megváltó a kereszten minden bűnükért eleget tett. Több mint ezer ígéret mérhetetlen kincstára tárul fel mindazok előtt, akik Őt elfogadják.

Mit válaszolsz erre a mennyből érkezett levélre?

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal HTTP-sütit használ a jobb működés érdekében. Adatkezelésünkről ezen a linken részletesen tájékozódhat.